Kereskedelem
.
Szolgáltatás
            .
Eszközbérlés
.          
Referenciák
.            
Elérhetőségek
.
Hírek
.
Fórum
.

.

.

.

 

.

.

.

 

.

.

.

 

.

.

.

 

.

.

.

 

ÁRLISTÁK

.

.

.

Itt talál meg minket.

 

Vissza


 


 

 

  Termékek  Emelő rendszerek    VARITOWER VT2 
 
   
spaziatore
 
 
 
Base modul emelőkhöz
 
Varitower VT2 a Litec klasszikus modellje a tornyok piacán, melynek minden része alumíniumból készült.
A Varitowerhez hasonlóan, fogadni képes a  29 illetve 40cm-es függőleges traverzeket, a legjobb teljesítmény érdekében a QX40S csavarodásnak ellenálló traverzzel.
Az eredeti kinézetű fogadórész az  Unitower számára lett fejlesztve és tesztelve, ugyanazokkal a sajtolt idomokkal, és alkalmazásokkal.
Varitower VT2 az összefoglalása az előző modellek tapasztalatainak, egyfajta kombinációja a magasabb szériákon kifejlesztett megoldásoknak és az Unitower fejlesztésének eredményeképp korszerűsítve lett.
A rendszer teleszkópikus stabilizátorokkal van felszerelve, a többféle szabványnak megfelelő fogadórész 16 nagy szilárdságú görgővel, és a tetejére tervezett láncvezetéssel. Az egész szerkezet, a központi traverz kivételével, hegesztés nélkül összeszerelt alkatrészekből áll.
Varitower 2 csak láncos emelőkkel használható, legyen az motoros, vagy kézi. Mindkét rendszerhez létezik a megfelelő csatlakozás.
A base teljes mértékben alumíniumból készült, teleszkópos lábakkal, és állítható talpakkal. Minden láb vízszintesen két irányba mozgatható a pontos elhelyezés érdekében.
Az összeszerelés végeztével a lábak eltávolíthatók a base-ről..